Myymälä Helsinki

Dance Makers
Aleksis Kiven katu 32 - 34
00510 Helsinki

Myymälä on avoinna ti - pe klo 11-18, la klo 10-15.

HUOM! Myymälämme on kesälomalla 8.7.24 asti! Verkkokauppamme palvelee normaalisti

TERVETULOA MYYMÄLÄÄN PALVELTAVAKSI

Helsingin myymälästämme löydät laajan valikoiman laadukkaita tanssikenkiä- ja tarvikkeita. Ammattitaitoiset ja ystävälliset myyjämme auttavat sinua mielellään löytämään juuri oikeat tuotteet omaan lajiisi.

Myymälämme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Alppiharjussa. Perille pääset niin autolla, metrolla, ratikalla, bussilla kuin kaupunkipyörälläkin.

Jos tulet omalla autolla, niin kadun varressa on runsaasti maksullisia pysäköintiruutuja (lauantaisin ilmaisia) ja vastapäisen S-marketin parkkihalliin voit pysäköidä tunnin ajan maksutta 🙂

Voit halutessasi tilata tuotteitamme verkkokaupasta ja valita noudon myymälästämme.
Olemme toimineet jo vuodesta 1998. Pienen perheyrityksemme arvoihin on toiminnan alusta alkaen kuulunut halu palvella kaiken tasoisia tanssin harrastajia ja ammattilaisia parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme laajan valikoiman eri valmistajien laadukkaita tuotteita lukuisiin eri tanssilajeihin kohtuulliseen hintaan.
Jatkuva kehittäminen ja ammattiylpeys ovat myös arvoja, joita haluamme vaalia

Haluamme, että olet aina tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin ja tarjoamme myymälästä ostetuille käyttämättömille tuotteille 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.

PS.
Mikäli tarvitset kovakärkisiä, niin meille ei tarvitse erikseen varata niiden sovitusaikaa! Tervetuloa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Yhteydenotot ensisijaisesti chatin kautta tai sähköpostilla asiakaspalvelu@dancemakers.fi. Vastaamme viesteihin arkisin.

Teema