Palautukset

Myymälästä ostettujen tuotteiden vaihto- ja palautusoikeus

Tarjoamme myymälästä ostetuille normaalihintaisille tuotteille 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Myyntikuntoisella tarkoitetaan myös sitä, että myös tuotteen mahdollinen pakkaus on kunnossa ja siisti sekä hintalappu ja kokomerkinnät ovat tallella.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, alusasuja/-pukuja, sukkahousuja, II-laatuisia tuotteita, CD-levyjä tai DVD-levyjä.

Verkkokaupasta ostettujen tuotteiden palautusoikeus

Voit palauttaa verkkokaupasta ostetut tuotteet käyttämättöminä 14 päivän aikana.

Palauttaminen on sinulle maksutonta. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia ja alkuperäisissä pakkauksissaan. Myös tuotteen pakkauksen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan. Ethän siis kiinnitä siihen osoitetarraa ym.!

Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, alusasuja/-pukuja, sukkahousuja, II-laatuisia tuotteita, CD-levyjä tai DVD-levyjä.

Mikäli haluat esim. vaihtaa tilaamasi tuotteen kokoa, niin palauta väärän kokoinen tuote ilmaiseksi ja tee uusi tilaus verkkokaupassamme.

Tässä vielä ohjeet palautuksen tekemiseen:

1) Täytä ja lähetä sähköinen palautuslomake
2) Pakkaa tuotteet huolellisesti alkuperäispakkauksiinsa
3) Tarvittaessa poista tai peitä alkuperäisen lähetyspakkauksen päällä ollut postitustarra. Tuotteiden lähetykseen voit käyttää myös muuta kuin alkuperäistä lähetyspakkausta – tärkeintä on, että tuotteet on hyvin suojattu. HUOM! Jos palautat kengät, ethän käytä pelkkää kenkälaatikkoa palautuksessa.
4) Lähetä paketti meille Postin toimipisteestä. Muistathan pyytää kuitin palautuksesta. Säilytä kuitti siihen saakka, kunnes olet saanut meiltä vahvistuksen palautuksesi käsittelystä.

Palautusosoite:

Dance Makers
ASIAKASPALAUTUS
SOPIMUSNUMERO 614523
Aleksis Kiven katu 32-34
00510 Helsinki

Huomioithan, että posti käsittelee asiakaspalautukset 2. luokan lähetyksinä, joten niiden tulo meille kestää vähintään 6-10 arkipäivää.

Valmistusvirheellinen tuote

Mikäli saamassasi tuotteessa on valmistusvirhe, niin sinun ei välttämättä tarvitse palauttaa sitä meille saadaksesi uuden tuotteet tai rahasi takaisin.
Toimi seuraavasti: ota kuva vaurioituneesta tuotteesta siten, että koko tuote näkyy kuvassa ja vaurio on selvästi nähtävissä. Lähetä kuva meille sähköpostilla asiakaspalvelu@dancemakers.fi ja tieto haluatko rahasi takaisin vai korvaavan tuotteen. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian ja sovitaan miten asian kanssa edetään.
Teema